REPROGRAMAR EL TEU SUBCONSCIENT 

i eliminar bloquejos i traumes que t'impedeixen ser feliç

Aconsegueix els teus objectius i canvia els teus estats d'ànim

de manera fàcil, ràpida i eficaç

Ets sents així...?

Sents que tens un bloqueig profund amagat que t'impedeix aconseguir els teus objectius com per exemple...

 • Superar la depressió, ansietat, tristesa, tenir més autoestima, confiança, seguretat...
 • Eliminar fòbies i addiccions
 • Alliberar bloquejos i traumes que dificulten el teu dia a dia
 • Aconseguir trobar un treball, la teva parella ideal...
 • Sortir de situacions que et van passant de forma repetida a la teva vida
 • Millorar la teva salut

La superació dels meus bloqueos

T'explico la meva història: de petit era molt tímid, tenia molta por a la vida, moltes inseguretats i em vaig posar moltes cuirasses per protegir-me. Em vaig adonar que hi havia bloquejos profunds que m'impedien avançar i que, per molt que entengués el que em passava i que em proposés de forma conscient canviar, no ho podia fer. 


Amb el temps vaig descobrir que la clau per aconseguir canvis a la meva vida era actuar sobre la programació del meu subconscient.  Ara em sento molt millor amb mi mateix i amb els altres i amb molta més seguretat per parlar en públic i expressar-me com soc. Sento que em mereixo aconseguir els meus objectius en tots els àmbits de la meva vida, que en soc capaç, que tinc empenta i passo a l'acció.  Sento que estic obert a la vida!


Amb el Mètode INTEGRA he reprogramat la informació del subconscient que em frenava i bloquejava i ara estic creant la vida que desitjo!

Per això t'ofereixo la possibilitat de descobrir el

MÈTODE INTEGRA

Una tècnica per reprogramar el teu subconscient

i aconseguir els teus objectius

Per què el Mètode INTEGRA és el que necessites? 

01

Fa un treball a nivell subconscient. El 95% dels nostres comportaments i decisions que prenem a la vida venen del subconscient. El Mètode INTEGRA treballa en aquest nivell.

02

S'obtenen resultats ràpids i de manera fàcil. Alliberem energies que interfereixen en la nostra vida, eliminem bloquejos energètics i gravem creences potenciadores que ens permeten aconseguir objectius o sentir-nos bé amb nosaltres i amb els altres. En hores o pocs dies s'aconsegueixen resultats!

03

Ens estalviem reviure situacions del passat. No cal buscar l'origen dels nostres problemes ni recordar ni reviure el dolor del passat. Simplement alliberem l'energia i la informació que no està alineada amb la manera com ens volem sentir o amb les situacions que volem viure.

Com treballa el Mètode INTEGRA?

Aquestes són les fases per on passem:

1

Definir l'objectiu

 • Definim a consciència l'objectiu que vols  aconseguir. Serà el punt de partida del treball posterior

2

Alliberar energies externes

 • Elimino les energies externes que interfereixen en la teva vida i t'estableixo una immunitat

3

Alliberar bloquejos energètics

 • Bloquejos, traumes emocionals i altres memòries emocionals
 • Acords kàrmics
 • Lleialtats familiars
 • Connexions 
 • Elements d'ànima
 • Memòries energètiques
 • Programacions que et limiten
 • Més de 20 elements en total

4

Redactar i gravar les creences

Redactem a consicència les creences que necessites per aconseguir l'objectiu i les gravem en el teu subconscient

5

Passa a l'acció!

És el moment de comprovar els canvis interns que has experimentat després de l'alliberació i de la gravació de creences i de veure com això es reflecteix en la teva vida!

QUI SOC?


Soc facilitador i instructor del Mètode INTEGRA. Tinc el nivell 3, el més avançat. M'apassiona acompanyar les persones en el seu procés de transformació a través del subconscient.


Crec per l'experiència que tinc amb els clients que les persones podem canviar fàcilment quan sabem enfocar-nos en el que és realment important: alliberar-nos de la informació i de les energies que no estan en coherència amb el que volem.


La clau està en el subconscient!

Albert Torrent

En què es diferencia el Mètode INTEGRA d'altres tècniques i teràpies?

 • Podem tractar multitud d'objectius, problemes, estats d'ànim... Tot està en el subconscient!
 • Es un treball ràpid, fàcil i eficaç. Evitem successions inacabables de sessions
 • No cal investigar ni trobar l'origen dels nostres problemes. Ens centrem en aconseguir els nostres objectius!
 • Evitem el dolor de reviure situacions desagradables del passat
 • Podem treballar presencialment o a distància

100%


GARANTIA 


100% Garantia

de Satisfacció

Fins ara tots els clients han acabat molt satisfets dels meus serveis. El treball d'alliberació d'energies, bloquejos energètics i de gravació de creences és vàlid per a tothom i per a tot tipus de situacions!

Albert Torrent

En què et puc ajudar a través del 

MÈTODE INTEGRA?

Pots assistir a alguna de les xerrades - tallers que organitzo

Pots concertar una sessió individual presencial o a distància per tractar l'objectiu, bloqueig, por, estat d'ànim, tema de salut que vulguis

Imparteixo cursos perquè tu mateix apliquis a la teva vida les eines que et permeten reprogramar el subconscient!

La meva AGENDA:

Classes de franc i online

Faig regularment classes online i gratuïtes en les quals explico la importància del subconscient, com ens afecta a la nostra vida i com el podem programar al nostre gust per assolir els nostres objectius. Contacta amb mi per a més informació!

+

Certificació Nivell 1 Mètode INTEGRA online

POTS COMENÇAR QUAN VULGUIS!

MÉS INFORMACIÓ, AQUÍ

Vols reprogramar el teu subconscient?

No esperis ni allarguis aquestes situacions que no desitges, els teus malestars, pors, inseguretats, estats baixos d'ànim, addiccions, bloquejos, falta de salut...

El que diuen els clients de mi:

L'Albert va realitzar un treball increïble"

Vaig contactar amb l'Albert per resoldre un problema que no aconseguia superar seguint altres tipus de tractaments i va realitzar un treball increïble. En molt poc temps els resultats visibles han estat palpables la qual cosa m'ha sorprès per la seva gran eficàcia. L'Albert és amable i comprensiu però summament eficaç. I els resultats parlen per sí mateixos.

VIRGINIA    

"M'ha sorprès per la seva eficàcia i rapidesa"

El mètode que utilitza l'Albert i m'ha sorprès per la seva eficàcia i la seva rapidesa. M'ha servit per millorar uns aspectes de la meva vida que era incapaç de canviar jo sola després d'una separació. L'amabilitat, paciència i manera d'entendre la vida de l'Albert és remarcable. Totalment recomanable.

TERESA

"La veritat és que la seva ajuda va ser increïble"

Vaig contactar amb l'Albert ja que estava preparant-me unes oposicions però no sé si per por a l'èxit o per resistència al canvi o per falta d'autoestima o tot això junt, no em visualitzava aprovant i tenint èxit.

La veritat és que la seva ajuda va ser increïble. De manera molt senzilla em va explicar com canviar aquesta tendència meva al fracàs i em va ajudar de veritat, de manera que li estaré sempre molt agraït.

A més té un caràcter empàtic, agradable i et farà sentir bé quan li consultis qualsevol cosa, veuràs que és molt professional, de manera que aconsello els seus serveis a qualsevol persona que la necessiti.

LLUÍS

"M'ha ajudat molt a ser més determinant envers els meus objectius"

És un bon professional. M'ha ajudat molt a ser més determinant envers els meus objectius, i a extreure bloquejos del subconscient que no em deixaven avançar. Ho recomano. Gràcies, Albert.

IRENE

"En 2 hores va desaparèixer com per art de màgia l'ansietat que arrossegava des de feia anys"

Ha estat tan increïble que a la primera sessió en 2 hores hagi aconseguit que desaparegui la meva ansietat, la que feia tants anys que arrossegava i la que havia intentat calmar amb milers de teràpies i mètodes que no donaven gairebé resultat. Encara em costa de creure-ho!

El Mètode INTEGRA em sembla la millor solució, ràpida i eficaç i sense haver d'entrar en records dolorosos i ferides del passat. La recomano a tothom! Mil gràcies Albert!

DÉBORA

"He trobat una feina ideal en poques setmanes gràcies a transcendir creences limitadores"

He fet un procés de canvi de creences amb Albert i estic molt content amb els resultats i amb el suport rebut. Amb els resultats perquè vaig passar d'una situació d'ansietat per la incertesa laboral a trobar una feina on em sentia a gust en poques setmanes i no tinc dubtes que és el resultat d'haver transcendit creences limitadores.

També estic molt content pel suport de l'Albert perquè inspira confiança, sap escoltar i guiar. A més, el procés està molt ben estructurat i explicat en un document que es va ampliant a mesura que avança el procés. Gràcies, Albert!

JORDI

"Ja no tinc pensaments d'ansietat ni d'inseguretat sobre què passarà en el futur. Jo diria que l'Albert ha estat una mica el meu salvador"

Ja no tinc pensaments d'ansietat ni d'inseguretat sobre què passarà en el futur. Visc el dia a dia sense control, previsió, rigidesa, exigències ni culpes. Ara em sento més tranquil·la, il·lusionada, vital, alegre, amb ganes de fer coses que no havia fet fins ara sense dubtes ni resistències”.

Quant a les relacions amb els altres, ja no penso en el que pensaran els altres sobre mi. Faig el que sento i el que sento la meva filla. Em permeto dir “no” quan ho sento i em respecto a mi mateixa. També estic molt més oberta a expressar el que sento i sóc més afectuosa.

Jo diria que l'Albert ha estat una mica el meu salvador. M'he sentit molt a gust i li agraeixo de cor la feina que ha fet amb mi.

MARIA

"Al cap de pocs dies de l'inici de les sessions vaig conèixer la que avui és la meva parella. Vaig sentir força sorpresa per la rapidesa amb què em va passar"

El meu objectiu era aconseguir una relació estable i de qualitat. Per la meva professió, jo havia treballat prèviament el tema de creences i altres aspectes que poden afectar el desenvolupament d'aquest àmbit però sentia que tenia algun bloqueig i que la meva actitud personal no facilitava que pogués aconseguir aquesta relació que tant desitjava.

Al cap de pocs dies de començar les sessions vaig conèixer la que avui és la meva parella i he de dir que tinc una relació meravellosa amb una persona que és molt afí a mi que respon a totes les expectatives que jo tenia. A grans trets, és el tipus de company que jo definia. La veritat és que vaig sentir força sorpresa per la rapidesa amb què em va passar.

LIDIA

¿EL Mètode INTEGRA és per a mi?

Vols saber si el Mètode INTEGRA fa per tu? Tingues en compte el següent que et detallo a continuació. De totes maneres, encara que no creguis en la tècnica, et garanteixo que si t'impliques en millorar, n'obtindràs igualment resultats.

És pER A TU...


 • Si vols aconseguir canvis ràpids i fàcils sense patiment
 • Si vols programar com et sents i el que et passa segons els teus interessos
 • Si confies en una tècnica energètica que treballa a nivell subconscient
 • Si tens el ferm compromís de canviar la teva vida

NO És pER A TU...


 • Si creus que tot passa per la ment i que el teu subconscient no t'afecta
 • Si creus que el que et passa i com et sents és casual i que no hi pots fer res
 • Si no creus en les tècniques energètiques i amb el treball a nivell subconscient
 • Si no estàs implicat en el teu canvi i no estàs disposat a avançar en la teva vida

Vols reprogramar el teu subconscient?

 No esperis ni allarguis aquestes situacions que no desitges, els teus malestars, pors, inseguretats, estats baixos d'ànim, addiccions, bloquejos, falta de salut...

Copyright 2022, Albert Torrent Amagat